Co máme nového v kolekci Hitra 2019

Další bezva kousky, které obohatili naší už tak širokou kolekci zn. Hitra. Ten, kdo nás pravidelně sleduje ať už na Facebooku, Instagramu či zde na blogu ví, že Hitra opravdu nezahálí. Jste zvědaví co jsme si pro vás začátkem roku 2019 připravili? zde malá ochutnávka novinek, které budou opět několik let zkrášlovat vaše příbytky.

4b951934b6af99ed248ac63951339b3f Klasika v ratanu zde na fotce je vyobrazeno Paví křeslo v nápletu přírodní nemořený ratan. Toto křeslo je výbornou volbou. Můžete ho pro svůj šarm, ale i pohodlí použít například v ložnici, jako solitér pro váš relax s knihou. Vyjímat se bude i ve velké vstupní hale. Pro tvořivce si můžete křeslo domořit či dobarvit do požadovaného odstínu. Křeslo totiž není opatřeno lakem a tím se stává savým materiálem, který absorbuje jakékoliv mořidlo, barvu nebo lak. Cena je více než dobrá 10500,-Kč a to nejlepší nakonec, jako výrobci ho máme samozřejmě skladem na své centrále v Praze Strašnicích. Křeslo si můžete zakoupit taktéž na našem eshopu https://www.hitra.cz/

kde nabízíme hned několik odstínů. Věříme, že i vám se bude tato novinka líbit a uspokojíme všechny zájemce o Paví křeslo.